top of page
Cheers

Yksityisristeily toiveidesi mukaan

Nauti yksityisristeilystä ja yksilöllisestä palvelusta

M/S Helena on varattavissa yksityistilaisuuksiin ja juhliin, laivalla vietät ainutlaatuisissa järvimaisemissa yksilölliset syntymäpäivät tai yrityksesi kesäjuhlat. Laivalle voit tilata herkulliset juoma- ja ruokatarjoilut eri vaihtoehdoista. Teemme yhteistyötä monien palveluntarjoajien kanssa, mm. rantasaunat, ravintolat, hotellit, museot, tilausravintolat, ohjelmatoimistot ja elämyspalvelut. Soveltuvin ryhmäkoko ohjelmalliselle risteilylle M/S Helenalla on 30-40 henkilöä. Jos ohjelmaa ja ruokailua järjestetään kohteessa, M/S Helenalla voi matkustaa n. 60 henkilön ryhmä. Alukseltamme löytyy kokoustekniikka; 55" tv sekä langaton mikrofoni. 

Kohteita ympäri Pirkanmaata

Aluksella voi risteillä Tampereelle, Lempäälään, Hämeenlinnaan, Toijalaan, Valkeakoskelle, Pälkäneelle sekä Kangasalle. Teemme yhteistyötä linja-auto yritysten kanssa, voimme myös kuljettaa ryhmänne laivalla yhteen suuntaan ja bussilla toiseen suuntaan edestakaisen risteilyn sijaan. Jätä tarjouspyyntö ja toteutetaan yhdessä unelmiesi kesäpäivä Pirkanmaan ja Hämeen vesistöissä seilaten!

Hinnoittelu

Risteilyn lähtötunti 540 € + seuraavat tunnit 260 € / tunti. Pidemmät risteilyt hinnoitellaan sopimuskohtaisesti, kysy tarjous!

Ohjelma- ja kohdevaihtoehtoja

 Pirkanmaan ja Hämeen alueet ovat täynnä upeita päiväristeilykohteita ja palveluita. Oletko ikinä miettinyt, jos lähtisit risteilemään oman porukkasi kanssa ja kannella voitaisiin samalla joogata ja kuunnella akustista musiikkia? Tämän jälkeen suunnattaisiin luonnon rauhaan jossa lämpenisi sauna ja tehtäisiin ruokaa avotulella? Rakenna yhdessä Pirkka Linesin kanssa ohjelmallinen päivä risteilyllesi, valitse alta mieluinen aktiviteetti!

Tiimipäivä tai kokous raikkaissa järvimaisemissa, kokoustarjoilut alkaen 12 € / hlö.

Jooga, meditaatio, rentoutushoidot, Valon Fysio&Jooga

Sauna-, laavu- ja luontokohteet alueella

Taikuri- tai stand up -komiikkaesityset

Hyvinvointi- ja hemmottelupalvelut Vaihmalan Hovissa

Elämyksi vesipedoille: GoPark-vesipuisto ja uimaranta

Tiimi- ja vuorovaikutuskoulutusta tai ohjattuja harjoituksia, Luova Solution

Museovierailu Visavuoreen Emil Vikströmin kotimuseoon

Vierailu Hämeen Linnaan ja vankilamuseoon

Vierailu Auton ja tien museoon Kangasalle 

Trubaduuri, DJ tai jokin muu musiikkiesitys

Vierailu Myllysaaren ja Kauppilanmäen museoihin Valkeakoskelle

Jotain muuta? Ota yhteyttä ja järjestetään!

_edited.jpg

Kysy tarjous yksityisristeilystä

bottom of page